CATEGORIES
Kontaktiraj nas

Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd

Kontakt: James Xu

TELEFON: + 86-514-85166769

Moblie: +8615252792818

Faks: + 86-514-85166769

Email: sales@absgoods.com


Dom > Znanje > Sadržaj

Termoplastični poliolefini (TPO's)

Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd | Updated: Apr 21, 2018
Source:
timthumb.jpgblob.png
TPO: Termoplastični poliolefinTermoplastični poliolefini (TPO) su multifazne kompozicije u kojima se jedna faza sastoji od materijala koji je teški na sobnoj temperaturi i tečnosti kada se zagreva, a druga faza se sastoji od elastomernog materijala koji je mekan i gumeni kao na sobnoj temperaturi. S & E Specialty Polymers nudi i halogenirane i nehalogenirane materijale zasnovane na TPO.

TPO je prvenstveno žičana i kablovska, baterijska i automobilska tržišta. Aplikacije se kreću od materijala zasnovanih na polietilenima koji se retardiraju na tržištu žice i kablova, polipropilena retardnog za tržište baterija (UL 94 V0 i V2) i unutrašnjih, spoljašnjih i lakiranih aplikacija za automobilsko tržište. Razne punilice i aditivi su takođe ugrađeni da zadovolje tražene specifikacije od strane materijala i dizajnerskih inženjera. Na primjer, svi TPO-ovi mogu biti u boji u skladu sa UV dodacima kako bi prolazili OEM ubrzavanje vremenskih uticaja i dvogodišnje testove na otvorenom vremenu.

Nedavni razvojni napori TPO koncentrisani su na velike spojeve toka toka za tanke zidove i složene aplikacije za brizganje. TPO su u stanju da postignu visoki protok tečenja istovremeno zadržavajući potrebne fizičke osobine, malu težinu, nisku vrednost za CLTE, krutost i ravnotežu uticaja.Upit
Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd
Yangzhou Chengsen plastike Co, Ltd je profesionalni proizvodnja poduzeće posvećen proizvodnji funkcionalne plastičnih materijala. Naša tvrtka ima nekoliko specijaliziranih proizvodnih linija.
Copyright © Yangzhou Chengsen plastike Co, Ltd Sva prava pridržana.