CATEGORIES
Kontaktiraj nas

Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd

Kontakt: James Xu

TELEFON: + 86-514-85166769

Moblie: +8615252792818

Faks: + 86-514-85166769

Email: sales@absgoods.com


Dom > Znanje > Sadržaj

Upotreba plastične folije

Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd | Updated: Nov 27, 2017
Source:

Plastična ambalaža se uglavnom koristi u proizvodnji plastičnih čaša za jednokratnu upotrebu, ploča, činija, tanjira, kutija i drugih termooblikovanih proizvoda, koji se široko koriste u hrani, povrću, voću, pića, mlekare, industrijskim delovima i drugim poljima ambalaže. Uz rastuću domaću potražnju, pakovanje plastičnih termoformirajućih ploča je takođe sveobuhvatnije, doziranje se takođe povećava iz dana u dan, obećavajući.

Sa pažnjom države na zaštitu životne sredine, prilagoditi proizvodnji "proizvodne linije za degradaciju životne sredine" uspješno je omogućilo tržištu različite vrste "razgradivog lima", korištenje "nano-plastične" proizvodnje "nano- lista "postao je još jedan fokus pažnje, ali i postao proizvođač novih" prodajnih tačaka ", kako bi se poboljšao rok trajanja hrane i polica, sa" visokim barijernim performansom lista "postala je proizvodnja preduzeća koja se takmiče za razvoj cilja. "


Upit
Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd
Yangzhou Chengsen plastike Co, Ltd je profesionalni proizvodnja poduzeće posvećen proizvodnji funkcionalne plastičnih materijala. Naša tvrtka ima nekoliko specijaliziranih proizvodnih linija.
Copyright © Yangzhou Chengsen plastike Co, Ltd Sva prava pridržana.