Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Yangzhou Chengsen plastika co

Kontakt: Ester wang

TEL: + 86-514-85166769

Moblie: +8613056318335

Faksom: + 86-514-85166769

E-mail:sales@absgoods.com


Dom > Novosti > Sadržaj
Akrilna ploča klasifikacija uvod
Yangzhou Chengsen plastika co | Updated: Nov 27, 2017

Akrilni Casting odbora: Visoke molekularne težine, odličan ukočenost, snagu i odličnu otpornost na kemijska svojstva, ova ploča se odlikuje malom skupna obrada, boja sustava i površina teksture efekti imaju neusporedivu fleksibilnost, i specifikacije proizvoda kompletan, odnosi se na razne specijalne namjene.

Akrilni Extruded PLOČA: U usporedbi s lijevanje ploča, molekularna težina ekstrudirane ploče je niža, mehanička izvedba je malo slabije, Međutim, ova mogućnost je pogodna za savijanje i thermoforming obrade, za obradu velikih dimenzija ploče, pridonosi brzom vakuum žulj kalupljenje, dok debljina ekstrudiranje ploča je manji od lijevanje ploča, jer ekstrudiranje ploča je veliku količinu automatiziran pogon, boju i specifikacije su nezgodan za podešavanje, tako da je raznolikost specifikacije proizvoda je ograničena.


Upit
Yangzhou Chengsen plastika co
Yangzhou Chengsen plastike Co, Ltd je profesionalni proizvodnja poduzeće posvećen proizvodnji funkcionalne plastičnih materijala. Naša tvrtka ima nekoliko specijaliziranih proizvodnih linija.
Copyright © Yangzhou Chengsen plastika co, Ltd sva prava pridržana.