Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Yangzhou Chengsen plastika co

Kontakt: Ester wang

TEL: + 86-514-85166769

Moblie: +8613056318335

Faksom: + 86-514-85166769

E-mail:sales@absgoods.com


Dom > Novosti > Sadržaj
Svjetski top 10 uvoznika kupaca, tuš kade, sudopera i umivaonika, od plastičnih masa
Yangzhou Chengsen plastika co | Updated: Mar 23, 2018


1521793572(1).png

Potražnja za kupatilom za plazu, tuš kabine, sudopere i umivaonike kontinuirano raste zbog povećanja potreba za inovativnim, stilskim i efikasnim sanitarnim proizvodima. Za zamjenu nehrđajućeg čelika i bakra koristi se napredni plastični materijal kako bi se ispunili osnovni higijenski standardi. Stepen prihvatanja plastičnih kupatila, tuš kade, sudopera i umivaonika je veći od drugih materijala zbog prednosti u troškovima i jednostavnog održavanja.

Market Insights

Potrošači sve više vole Plastične sanitarije jer nude jedinstveni dizajn, kvalitetan proizvod koji nudi dugovečnost i luksuz. Proizvođači ovih dana se fokusiraju na diferencijaciju proizvoda stvaranjem različitih dizajna koristeći različite materijale koji imaju više prirodnog izgleda, meku teksturu i suptilnu boju.

Svesnost potrošača u vezi sa modernim kupatilima koja imaju digitalne i napredne tehnologije koje se bave korišćenjem plastičnih kupatila, kupatila za tuširanje, sudopera i umivaonika, daju dodatnu vrijednost tržištu plastičnih masa.

Top uvoznici kupatila, tuš kade, sudopera i umivaonika, od plastičnih masa

Sjedinjene Države su bile vodeća zemlja u uvozu sanitarija Plastika u 2016. Uvezla je plastične kupke, tuš kabine, umivaonike i umivaonike u vrijednosti od 151 milion dolara, a zatim je Njemačka u vrijednosti od 143 mil USD.

Ostale velike zemlje koje plasiraju sanitarije plastike u 2016. godini bile su Francuska (137 miliona američkih dolara), Velika Britanija (USD71 miliona), Japan (69 miliona dolara), Belgija (65 miliona dolara), Ruska Federacija (64 miliona dolara) $ US54 miliona), Italije (450 miliona US $) i Austrije ($ US33 miliona).

Tržišni vozači i izazovi

Tržište proizvoda Plastične kupke, tuš kabine, umivaonike i umivaonika je svjedok stalnog rasta usled poboljšanja u ekonomiji, povećanog razvoja infrastrukture, povećanja zdravstvenih i higijenskih standarda ljudi, rastuće populacije i fokusiranja na inovacije u kući.

Potražnja za efikasnim proizvodima od plastičnih masa Sanitarni proizvodi takođe raste posebno u razvijenim zemljama poput Sjedinjenih Američkih Država i Ujedinjenog Kraljevstva itd., Jer su ljudi svjesni i više zabrinuti za održivost, efikasnost vode i uticaj komponenti na životnu sredinu na životnu sredinu. Pre svega stanovništvo Velike Britanije ima veću potražnju za efikasnim kupatilskim opremama koje imaju jedinstvene dizajne zajedno sa modernim karakteristikama.

Konkurencija među dobavljačima raste u plastičnim kupatilima, kupatilima tuševa, umivaonika i umivaonika u pogledu projektovanja i određivanja cijena proizvoda.


Upit
Yangzhou Chengsen plastika co
Yangzhou Chengsen plastike Co, Ltd je profesionalni proizvodnja poduzeće posvećen proizvodnji funkcionalne plastičnih materijala. Naša tvrtka ima nekoliko specijaliziranih proizvodnih linija.
Copyright © Yangzhou Chengsen plastika co, Ltd sva prava pridržana.