O nama
Kontaktiraj nas

Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd

Kontakt: James Xu

TELEFON: + 86-514-85166769

Moblie: +8615252792818

Faks: + 86-514-85166769

Email: sales@absgoods.com


Dom > Aplikacija > PE list

Glavna primjena PE list
Automobilske industrije:POM ima veliki primjenu u auto industriji, jer mehanički dijelovi izradio POM, koja se najčešće rabi, teistaknute visoka mehanička čvrstoća, visoke tvrdoće, dobre izdržljivosti, niske co-efikasan trenja, jednostavan za održavanje, smanjenje cijene i tako dalje, može se koristiti u automobili umjesto bakrene boje pola stabljike i planet zupčanika. To nije samo ušteda bakrene materijale, ali također poboljšava životni vijek. U sustavu motora goriva, komponente za crijevo ventili i slučaj naslovnici radijator, hlađenje tečnost stajanje slučaj, ventil za vodu, ulje okvir ' pokrov, rotor pumpe, ljuska plinofikacija stroj i akcelerator pedala i tako dalje.
Elektronski i električni industrije:zbog niže potrošnje energije, visoke dielektrične čvrstoće i otpora izolacije i otpora elektronske luk, POM široko primjenjuju u elektronske i električne industrije, kao što: školjka od elektronski ključ, ljuske elektronske škare, ljuska od ugljen bušenja stroj, držač prekidača, dijelovi i za telefon bežični rekorder, video-snimanje, televizije, računala, electrograph, calculagraph, nosač snimač trake i tako dalje.
Poljoprivredni stroj:dio ručna prskalica, zajednički i prijevoz dio seeder, dijelove za prodaju mlijeko, ljuska navodnjavanja i odvodnje, ventil, zajedničke i grma vode i tako dalje.
Drugi odjeljak:
Ljekarna & pakiranje stroj:prijevoz vijak, planeta zupčanik, zupčanik traka, kotač i jastuk vodilica i tako dalje.
Izgradnja industrije:vode slavine, okvir prozora, pranje lonac, spremnik za vodu, kolut za portiere, ljuska od vodomjer i Tie vode.

22.jpg


Upit
Yangzhou Chengsen Plastics Co, Ltd
Yangzhou Chengsen plastike Co, Ltd je profesionalni proizvodnja poduzeće posvećen proizvodnji funkcionalne plastičnih materijala. Naša tvrtka ima nekoliko specijaliziranih proizvodnih linija.
Copyright © Yangzhou Chengsen plastike Co, Ltd Sva prava pridržana.