O nama
Kontaktiraj nas

Yangzhou Chengsen plastika co

Kontakt: Ester wang

TEL: + 86-514-85166769

Moblie: +8613056318335

Faksom: + 86-514-85166769

E-mail:sales@absgoods.com


Dom > PE list

Glavna primjena PE list
Automobilske industrije:POM ima veliki primjenu u auto industriji, jer mehanički dijelovi izradio POM, koja se najčešće rabi, teistaknute visoka mehanička čvrstoća, visoke tvrdoće, dobre izdržljivosti, niske co-efikasan trenja, jednostavan za održavanje, smanjenje cijene i tako dalje, može se koristiti u automobili umjesto bakrene boje pola stabljike i planet zupčanika. To nije samo ušteda bakrene materijale, ali također poboljšava životni vijek. U sustavu motora goriva, komponente za crijevo ventili i slučaj naslovnici radijator, hlađenje tečnost stajanje slučaj, ventil za vodu, ulje okvir ' pokrov, rotor pumpe, ljuska plinofikacija stroj i akcelerator pedala i tako dalje.
Elektronski i električni industrije:zbog niže potrošnje energije, visoke dielektrične čvrstoće i otpora izolacije i otpora elektronske luk, POM široko primjenjuju u elektronske i električne industrije, kao što: školjka od elektronski ključ, ljuske elektronske škare, ljuska od ugljen bušenja stroj, držač prekidača, dijelovi i za telefon bežični rekorder, video-snimanje, televizije, računala, electrograph, calculagraph, nosač snimač trake i tako dalje.
Poljoprivredni stroj:dio ručna prskalica, zajednički i prijevoz dio seeder, dijelove za prodaju mlijeko, ljuska navodnjavanja i odvodnje, ventil, zajedničke i grma vode i tako dalje.
Drugi odjeljak:
Ljekarna & pakiranje stroj:prijevoz vijak, planeta zupčanik, zupčanik traka, kotač i jastuk vodilica i tako dalje.
Izgradnja industrije:vode slavine, okvir prozora, pranje lonac, spremnik za vodu, kolut za portiere, ljuska od vodomjer i Tie vode.

22.jpg


Upit
Yangzhou Chengsen plastika co
Yangzhou Chengsen plastike Co, Ltd je profesionalni proizvodnja poduzeće posvećen proizvodnji funkcionalne plastičnih materijala. Naša tvrtka ima nekoliko specijaliziranih proizvodnih linija.
Copyright © Yangzhou Chengsen plastika co, Ltd sva prava pridržana.